۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور

برگزاری کرسی ترویجی نظریه پردازی؛ نقد و مناظره با موضوع درآمدی برنظریه صدا و سیمای اسلامی

کرسی ترویجی نظریه پردازی؛ نقد و مناظره با موضوع درآمدی برنظریه صدا و سیمای اسلامی در روز سه شنبه مورخ 25 اردیبهشت ماه 1403 در تالار ربانی دانشکده ادبیات برگزار می گردد. در این کرسی که با ارائه دکتر محسن گودرزی عضو محترم هیات علمی گروه علوم تشکیل می گردد دکتر علی ربانی عضو محترم هیات علمی گروه علوم اجتماعی و دکتر مهدی حیدری مدیر محترم پژوهش صدا و سیمای مرکز اصفهان به عنوان ناقدین جلسه می باشند.

در این کرسی که با ارائه دکتر محسن گودرزی عضو محترم هیات علمی گروه علوم تشکیل می گردد دکتر علی ربانی عضو محترم هیات علمی گروه علوم اجتماعی  و دکتر مهدی حیدری مدیر محترم پژوهش صدا و سیمای مرکز اصفهان به عنوان ناقدین جلسه می باشند.
تاریخ:
1403/02/24